Diskuze
Nabídka dne: ragú z jezevce poraženého autem
Vezměte mrtvého jezevce, poprašte jej moukou a přidejte bylinky, to vše duste po dobu pěti hodin: to je recept na vynikající ragú podle Arthura Boyta, amatérského kuchaře vařícího ze zvířat zabitých na silnicích. Píše o tom agentura AFP.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PM
RG
10. 10. 2013 8:46
odstranit larvy? Ale próč?
vždyť to jsou taky cenné bílkoviny :-))
No, ale srandu bokem, umím si představit, baštu s čerstvě sraženého zvířete, ale odležené rozkládající se maso, to už chce zatraceně silné nervy a žaludek
0
0
možnosti
PK
3. 10. 2013 12:13
Taky uz jsem zboural jelena
ktereho jsem srazil autem. Ale roadkill nesbiram. Navic jezevec je selma s relativne castym vyskytem vztekliny, neriskoval bych to.
0
0
možnosti
PB
4. 10. 2013 17:27
...
a nejenom vztekliny.
Stejně jako potulní psi a kočky může být sběračem různých cizopasníků a parazitů.
0
0
možnosti
ZK