Diskuze
Američtí studenti o jídle v Praze. Překvapil je tatarák i smažený sýr
Tatarák? Smažák? Nejen tyto dvě české klasiky překvapily americké studenty, kteří sdílejí své zkušenosti s Prahou a především pak s místní kuchyní na blogu Blague on Prague. Zatímco smažený sýr s hranolky je moc neoslnil, tatarák i přes počáteční údiv, že jde o syrové maso, velice chutnal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PB
P. Bárta 150
17. 3. 2014 12:08
Ale, ale
Američtí studenti toho zas tak moc nenacestovali, v USA lze dostat jak smažený sýr, tak tatarák, samozřejmě....
0
0
možnosti
ZK
17. 3. 2014 19:54
Re: Ale, ale
Musíte si uvědomit, že USA jsou větší než EU a je tam spousta regionálních kuchyní a specialit. Stejně jako neexistuje univerzální evropská kuchyně a málo Evropanů zná všechny místní speciality byť jenom své vlastní země, spousta Američanů nikdy nezavítala do některých částí USA a neochutnala místní speciality.
Smažený sýr je místní specialita třeba ve Wisconsinu a tatarák je běžný v NYC, ale jsou místa v USA, kde o těchto jídlech nikdy neslyšeli.
0
0
možnosti