Diskuze
Němci dají do italského jídla klidně majonézu, říká šéfkuchař z Itálie
Děkujeme za pochopení.
O. Horák
Díky, v ČR je totiž v módě kálet si do vlastního hnízda a
nekriticky obdivovat svět. Asi si naši ubožáci myslí, že čím více si nakálí na hlavu, tím světovější budou.
A ono ejhle lidi jsou lidi, nezávisle na státu či národnosti.
Takže největší českou ubohostí není závist, malost, čecháčkovství, ale rektální alpinismus a nedostatek sebevědomí pár frustrátů. Naštěstí je to jen projev internetových rektálních čípků a křiklounů, ne Čechů (občanů ČR).
Vy ubožáci, před vámi si leda uplivnout. Lépe být na studeném čerstvém vzduchu, než zasunutý v teploučkém rektu a cítit se světově.
Re: Díky, v ČR je totiž v módě kálet si do vlastního hnízda a
propanaboha vy jste ale clovece zamindrakovanej. Co z toho delate za drama?
Němci dají do italského jídla klidně majonézu, říká šéfkucha
Takhle se tvori nesmyslne predsudky. Mozna,ze ten pan nekde jedl ten nesmysl,ale v Nemecku delaji italskou kuchyni Italove a to je ten zasadni rozdil oproti Cesku ,kde italskou kuchyni prevazne delaji ruzni Novakove, Prochazkove a.j.
O. Horák
Re: Němci dají do italského jídla klidně majonézu, říká šéfkucha
Pane Wimmre, to jse tak zoufalý, že neunesete kritiku? To uznáte jen kritiku čechů?
To stále nemáte jistý svůj statut auslendra a abaste byl světový, tak pokračujete v zoufalostí všichni jsou skvělí, jeno ne češi? Budete fakt takto lepší?
Ono je taky sranda, když se za odborníka na Italskou kuchyni vydává Novák, jako Wimmer.
J. Kovač
Nadpis a rovnou nesmysl...
"Němci dají italského jídla dají klidně majonézu, říká šéfkuchař z Itálie" ...bylo by fajn si článek (i s nadpisem) po sobě nejméně dvakrát přečíst. A možná by bylo fajn kdyby internetová média takovéto velikosti měla korektora/ku.