Diskuze
PUNČOCHÁŘ: Alkohol za volantem? České gastronomii by to mohlo pomoct
Děkujeme za pochopení.
F. Lesniak
Ovarová hlava Punčochář by se měl raději zaměřit na zeleninu.
Samozrejme, v naproste vetsine zemi je nejaky alcohol povolen. V USA to je,tusim .o8 promile.
Samozřejmě, že s vínem je to pravda. Ale pokud má problém s řešením, z rukávu vysypu hned dvě: 1. Nejezdit do restaurace autem. (V Praze se už stejně ani moc nedá.) 2. Pokud jedu autem a chci si dát alkohol, zavolám Želvu, nebo podobnou firmu a za cenu taxíku se dostanu i s autem domů. Ještě nějaký problém, pane Punčocháři?
L. Nábělek
Nadpis příspěvku
Tak ono jde Punčochářovi spíš o to, že na chlastu je největší marže. Dobré jídlo si samozřejmě vychutnám i bez alkoholu.
J. Orlík
Pane Punčocháři, když už se najde někdo, kdo ve své kapse najde pár stovek za ty vaše "zážitky", tak jistě má taky na to, aby si zaplatil taxíka. Osobně považuji výraz "zážitková gastronomie", kterou se, konkrétně vy, neustále oháníte, za naprosto nehorázný. Jím rád, jím rád kvalitní a dobré věci, ale za gurmánským zážitkem nemusím jezdit do vaší hospody. A tahat do toho zvýšení limitu skupinek OH v krvi za volantem, považuji za opravdu šílené.
J. Chrásteček
Máš pravdu, nerozumíš tomu, tak do toho nechvístej. Když chceš víno, vem si tágo. Pochybuju, že ti kdejaký policajt kecá do vaření.
ó, to je tak strašné, nedat si k jídlu víno. Existuje xy dalších nápojů, kterými to můžou zapít