Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Instituce jménem řezník. Kvalitní maso provětrá peněženku, ale stojí za to

Starosvětské masny jako Kosina v Kaprově a Turek v Jindřišské se desetiletí drží na místech v centru Prahy. Noví konkurenti jim na exkluzivních adresách přibývají každý rok. A z řezníků se pomalu stávají celebrity titulních stran.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

14. 9. 2015 15:22

Nejraději jsem chodil do "oldšúlového" obchodu před čtyřiceti lety. Co to vlastně je? To není masna?

0 0
možnosti
JO

J. Orlík

14. 9. 2015 13:53

Tohle může platit v Praze, ale nikde jinde. Já kýupuji maso léta v opavském Globusu, kde je maso naprosto prvotřídní. Ne, ýe bych nekupovat u řezníka, ale má s nimi velmi špatné zkušenosti. Prodávat maso třikrát dráž, než je jeho skutečná cena, může někdo na Václaváku, kde si ho chodí kupovat zazobanci, ale už vidím, jak si, do takového krámu, jde koupit vysoký roštěnec obyvatel Jižního města. Tohle jsou takové hloupé články, tedy ne, že by na nich nebylo kus pravdy, ale radil bych pisateli, aby se nastěhoval třeba do Ostravy nebo kamkoli jinam dál než deset kiláků od hranic katastru Prahy. Je fakt, že v marketech není maso dobré, až na ten náš Globus, čerstvé, voňavé, jednotlivé druhy svaloviny krásně odseparované, je vidět, že to tamní hošani s noži umějí minimálně stejně dobře, jako Machette.

0 0
možnosti
JD

J. Dvořák 188

8. 9. 2015 1:50

pche.

0 0
možnosti
JD

J. Dvořák 188

8. 9. 2015 1:49

Tady už nekupujeme nic! Všechno je v Německu levnější i kvalitnější, tak proč mám tady podporovat nenažrance?

0 0
možnosti

4. 9. 2015 14:43

Když už píšete o tradičních řeznických jménech, neměli jste opominout firmu Hudera a syn ze Střešovic...

0 0
možnosti
PR

P. Ritter

7. 9. 2015 6:45

My nakupujeme ve vynikajícím řeznictví Robertson u nás v Nuslích - http://www.robertson.cz/page/show/about?lg=cs

Doporučuji.

0 0
možnosti