Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Vařím intuitivně, dát dohromady recept je pak dřina, říká food blogerka

Ráda nosí podvazky a ráda vaří. I tak by se dala charakterizovat food blogerka Nina Řeháčková, která svůj facebookový blog o jídle pojmenovala Kuře v podvazkách. „Na název jsme přišli s kamarádem. Trvalo to tak deset minut, „ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O. Horák

12. 10. 2015 18:39

A opravdu je nám třeba slepic s podvazky?

Zkuste zformulovat co nám toto přináší? Ano i plný popelník je dobrý na výluh proti parazitům v květináčích, ale tohle?

0 0
možnosti