Diskuze
NA CESTÁCH S ŠÉFKUCHAŘEM: Tatarský biftek s pravou chutí hovězího z Montmartru
Romantický víkend v Paříži jsem spojil s několika povedenými gastro zážitky. Tentokrát bych se chtěl podělit o jídlo, které si můžete v Česku objednat v každém podniku a nemusí se jednat o luxusní restauraci. Řeč je o tatarském bifteku, jež si ve Francii na rozdíl od Česka zachoval pravou chuť hovězí svíčkové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JS
MP
29. 12. 2015 20:16
Autor zjevně nikdy nenavštívil pražskou restauraci Na Kopci, jejíž "francouzský" tatarák je přímo pověstný! A vsadím se, že tatarák francouzského typu najdeme na menu mnoha dalších podniků.
0
0
možnosti