Diskuze
Jablka a ostružiny za mřížemi. Dokonalá kombinace v koláči
Jablka a ostružiny k začátku podzimu neodmyslitelně patří. Kombinaci těchto chutí nevymyslela příroda náhodou, hodí se k sobě sezóně, ale i sladěnými chutěmi. Jde souznění, které jednoduše na začátku podzimu nemůžete opominout.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
FK
11. 9. 2016 9:41
Dnes je asi trochu problém s pravými lesními ostružinami. Ty zahradní se nedají srovnat. Pokud si pamatuji, dělali jsme ostružinové marmelády a šťávy, byly výborné. A koláče z nich také. Někdy se kombinovaly třeba s angreštem nebo černým rybízem. Určitě by česká kuchyně našla mnoho příkladů vyžití ostružin.
0
0
možnosti