Diskuze
Pro opravdové labužníky. Tvarohový dort s ostružinami bez mouky
Děkujeme za pochopení.
M. Vavřincová
Tak pokud chcete bezlepkový koláč, musíte použít i bezlepkový puding. V běžném vanilkovém pudingu je lepek obsažen.
D. Heřtová
Paní Vavřincová, děkuji za podnětnou poznámku! Máte samozřejmě pravdu. A děkuji, že čtete články z rubriky Dobrá chuť od Taste Journey
Je to všechno krásné s tím tvarohem jen by to měl býti tvaroh kvalitní a chutný ne jako dnes některé ředěné tvarohy a ještě by měl býti levnější.Dříve jídlo chudých dneska kvalitnější tvaroh dražší než maso.A co se týče tvrdého tvarohu někdy rádoby tvrdého tak tam je to ještě s kvlitou horší a je podstatně dražší tak jak jsou drahé i když zdravé ol.tvarůžky.Tady je jasně vidět co kupujeme třeba za některé lacinější sýry hlavně taveňáky s pár procenty skutečného sýru a i klasické tam je to ale dle doby zrání i když některé taveňáky jsou dražší než sýry klasické, když to co je opravdu z tvarohua jen mléka je drahé jako prase.A jinak tvaroh miluji ale ne každý.U taveňáků asi platíme obaly jinak je ta cena nepochopitelná k tomu jaké mají někdy složení.