Diskuze
Bez lepku. V italské trattorii Alriso vědí, jak na to
Poslední dobou se čím dál více „zdravých“ lidí včetně sportovců a hvězd showbyznysu hlásí k bezlepkové dietě. Jako by staré dobré bio pomalu začínal střídat progresivnější gluten free trend, symbolizovaný přeškrtnutým obilným klasem. Nepřekvapí tedy zajímavý koncept, s nímž přišli majitelé restaurace Alriso na Betlémském náměstí v Praze: skloubit italskou trattorii s bezlepkovou kuchyní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
OH
O. Horák
28. 10. 2016 14:22
Aneb když už o mně není dlouho slyšet a už ani moje aféry nezabírají tak oznámím že držím dietu a ono se dost fanoušků a folowerů najde.
Prostě jako móda v oblečení je i toto jen módní nesmysl. Jaké šance na přežití má asi panda? Malé a to proto, že je svým stravováním úzce zaměřena. Výhoda všežravce je ve snadném přijetí všech potřebných látek bez složitého vybírání či omezování - strategie nejen přežití ale i snadnějšího života.
Každému módnímu šaškovi bych přál aby byl na zkoušku třeba skutečně silným celiakem co jen nedělá fóry ale musí aby mohl vůbec žít.
0
0
možnosti