Diskuze
Najít kuchaře je problém, po škole neumí uvařit ani guláš, říká šéfkuchař
Je jedním z nejlepších českých šéfkuchařů, kteří se specializují na asijskou kuchyň. Do té se zamiloval už během své první práce. V pražské restauraci Spices připravuje japonské, čínské, thajské, ale i korejské pokrmy. „Zkusil jsem ve světě všechno možné. Ochutnal jsem třeba slepičí drápky, to se tedy nejí, ale spíš cucá nebo žužlá a saje. Něco jako prasečí nožičky. Zkusil jsem i brouky. V Číně mi nabízeli vejce se zárodkem, to jsem ale do pusy dát nemohl, říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz Zdeněk Křížek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
23. 5. 2017 4:50
Kam to Cesko kraci? Policajt, blatoslap, musi mit maturitu, o sile neni vubec rec. Kuchar musi mit take maturitu. A kdo jeste? Maji popelari ci dlazdici maturitu? Jakou maturitu maji zednici? Zeme plna marurantu, ale malokdo neco opravdu umi.Ale maturita s matematiky snad neni, kolik studentu by zvladli trojclenku.
0
0
možnosti
D. Gala
22. 5. 2017 13:29
Za mého mládí se mrkev škrábala, a ne loupala. Téhle vysoké gastronomii jednoduše nerozumím.
0
0
možnosti