náhledy
„V jídle zanechává hrozně příjemné, ušlechtilé stopy: zatímco olivový olej bývá často výrazný, skoro až agresivní, ten lisovaný z ořechů je mnohem jemnější,“ vysvětluje šéfkuchař Roman Paulus své nadšení pro oříškové oleje.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Vlašské ořechy
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Přestože můžeme použít i lískové ořechy, čokoládovo-ořechový nákyp je nejlepší z ořechů vlašských. Ostatní potřebné suroviny seženete v každé samoobsluze. Dezert pečeme ve formičkách na suflé ve vodní lázni, na talíři mu sluší šlehačka a snítka máty.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Přestože můžeme použít i lískové ořechy, čokoládovo-ořechový nákyp je nejlepší z ořechů vlašských. Ostatní potřebné suroviny seženete v každé samoobsluze. Dezert pečeme ve formičkách na suflé ve vodní lázni, na talíři mu sluší šlehačka a snítka máty.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Přestože můžeme použít i lískové ořechy, čokoládovo-ořechový nákyp je nejlepší z ořechů vlašských. Ostatní potřebné suroviny seženete v každé samoobsluze. Dezert pečeme ve formičkách na suflé ve vodní lázni, na talíři mu sluší šlehačka a snítka máty.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny