náhledy
Šéfkuchař Roman Paulus z Alcronu se na Prague Food Festival těší: "Je to takový čundr," říká.
Autor: Lidovky.cz
Radisson Blu, La Rotonde: Konfitovaný bio vepřový bůček z farmy Jelcovy Lhotky s čočkovým ragú.
Autor: Lidovky.cz
Šéfkuchaři připravili ochutnávku Prague Food Festivalu. Zleva Roman Paulus z Alcronu, Sofie Smith z Le Patio a Pavel Sapík z restaurace Terasa U Zlaté studně.
Autor: Lidovky.cz
Terasa U Zlaté studně: Mousse z farmářského kozího sýra s marinovaným zeleným chřestem, pikantní medový sos.
Autor: Lidovky.cz
Šéfkuchař Roman Paulus se sládek Pilsner Urquell Václavem Berkou.
Autor: Lidovky.cz
Šéfkuchař Roman Paulus se sládek Pilsner Urquell Václavem Berkou.
Autor: Lidovky.cz
Le Patio: Bio hovězí z farmy "Statek Hlinky" pomalu vařené na indonéský způsob, rýže s příchutí kurkumy a limetkových listů, ananasová čalamáda Rojak.
Autor: Lidovky.cz
Šéfkuchař Roman Paulus pomáhá kolegyni z restaurace Le Patio Sofii Smith.
Autor: Lidovky.cz
Zakladatel a organizátor Prague Food Festivalu Pavel Maurer s michelinským šéfkuchařem Romanem Paulusem.
Autor: Lidovky.cz
Šéfkuchař Roman Paulus dává ochutnat zakladateli Prague Food Festivalu Pavlu Maurerovi.
Autor: Lidovky.cz