náhledy
V sezóně nabízejí v jídelně i mušle a mořské plody, které jsou v Belgii velmi oblíbené.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Hostesky s patřičným 'valentýnským' oblečením.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Speciální valentýnský předkrm - krevety, jahody a liči.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Čokoládová srdíčka k svátku všech zamilovaných.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
V jídelně se snaží nabízet světovou kuchyni. Na výběr dostanete z masitých i vegetariánských jídel. Vybrat si můžete drůbeží, ryby i červené maso. Na snímku gyros s fritovanými brambory.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Francouzský dezert profiteroles z odpalovaného těsta.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Vstup do jídelny. Tam se ale běžný smrtelník jen tak nedostane.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Jak se obědvá v jídelně Evropské komise?
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Květinová výzdoba a speciální menu. Tak se slavil Valentýn v Komisi.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Interiér kavárny.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Speciální valentýnské menu. Kachní prsa s čokoládovou omáčkou, dýňové pyré a hruštičky v červeném víně.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Kebab, zeleninový salát a nealkoholický punč.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Typický oběd v jídelně pro zaměstnance Evropské komise. Zeleninový salát, losos s pečenými brambory a ovoce jako dezert.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
A jako sladká tečka jablečný dortík.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz