náhledy
La Degustation Boheme Bourgeoise.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Interiér restaurace Field
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Kromě Maskera se na vzhledu restaurace podílelo i Studio Nabrt či Atelier ph5.
Autor: FIELD
Alcron. Šéfkuchař Roman Paulus.
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Inspirace novou skandinávskou kuchyní
Autor: eska.ambi.cz
Zástupci šéfkuchaře Romana Pauluse - Pavel Býček (vlevo) a Jakub Černý
Autor: MAFRA - Tomáš Krist/ Food styling: Michaela Tomišková
Šneci z Lužických hor a krupicová kaše s bylinkovým máslem a pórkovou pěnou
Autor: MAFRA - Tomáš Krist/ Food styling - Michaela Tomišková
La Degustation Boheme Bourgeoise/ Pečené kuře ze Štěpánovska s celerem
Autor: MAFRA - Tomáš Krist, food styling: Michaela Tomišková
La Degustation Boheme Bourgeoise: Hovězí kližka s farmářskou zeleninou a hořčičnou zmrzlinou.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Interiér restaurace Eska
Autor: eska.ambi.cz
Prsa z vodňanské kachny, pomerančová esence, pečená červená řepa, špenát (Výběr z menu La Degustation Boheme Bourgeoise).
Autor: Tomáš Železný
Telecí brzlík, omáčka périgourdine, bílý lanýž, pyré z pečených kaštanů (Výběr z menu La Degustation Boheme Bourgeoise).
Autor: Tomáš Železný
Tomáš Karpíšek, jeden z majitelů pražské restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: František Vlček, Lidové noviny
La Degustation Boheme Bourgeoise - smažený řízek
Autor: Ondřej Němec, Lidové noviny
La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: Ondřej Němec, Lidové noviny
La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: Ondřej Němec, Lidové noviny
Restaurace Eska
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Interiér restaurace Alcron.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny