Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Bourguignon pomalu dušený v troubě. Jak na něj?

Dušený bourguignon (vyslovuje se „burgiňon“) je podobný českému guláši, ale po francouzsku vychytaný a notně vylepšený červeným vínem, zeleninou a bylinkami. Pečením v troubě si zjednodušíte práci a ušetříte si pravidelné míchání.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EC

E72v80a 87C39h86e85m24i56n

28. 11. 2019 9:22

Prominte, ale 6.5 kg je porce pro 30 lidi (ziji uz pres 10 let ve Francii a varim pri vinobrani pro nase pracovniky). :-/ Tak 0.65kg by mohlo byt akorat pro 3-4 s tim mnozstvim zeleniny a zampionu.

0 0
možnosti
FG

6.5 kilo masa, 1 mrkev, malý kousek celeru, malá cibule, a 20 šalotek?

Ještě že je ta cibule malá, velká by mohla přebít chuť ostatních ingrediencí :-D

Myslím že své recepty nebudu dostávat od Lidovek.

0 0
možnosti
PS

P56a61v65e33l 50S12k84á60l58a

27. 11. 2019 18:03

Ten, kdo psal ten recept,musel být ožralej, nebo pod vlivem jiných drog, nebo psychiatrický pacient. Kromě níže uvedeného :v hrnci po pečení zeleniny... tím se myslí hrnec po osmažení 1 cibulky? A co se stalo s tou kořenovou zeleninou-ta se přikusuje k vaření? A ty dávky koření - na 6,5 kg masa 1 bobkový list? Ještě že se zapomněl podepsat...

0 0
možnosti
Foto

P82e48t73r 46Š81r76a18i93e35r

27. 11. 2019 11:22

6,5 kg hovězího masa8-o8-o8-o není někde chyba??

0 0
možnosti
FD

1 mrkev a malá cibule jsou k 6,5 kg hovězího masa tak akorát;-)

0 0
možnosti