Diskuze
Bourguignon pomalu dušený v troubě. Jak na něj?
Děkujeme za pochopení.
E72v80a 87C39h86e85m24i56n
Prominte, ale 6.5 kg je porce pro 30 lidi (ziji uz pres 10 let ve Francii a varim pri vinobrani pro nase pracovniky). Tak 0.65kg by mohlo byt akorat pro 3-4 s tim mnozstvim zeleniny a zampionu.
F26r40a96n10k 67G92r19i80m97e93s
6.5 kilo masa, 1 mrkev, malý kousek celeru, malá cibule, a 20 šalotek?
Ještě že je ta cibule malá, velká by mohla přebít chuť ostatních ingrediencí :-D
Myslím že své recepty nebudu dostávat od Lidovek.
P56a61v65e33l 50S12k84á60l58a
Ten, kdo psal ten recept,musel být ožralej, nebo pod vlivem jiných drog, nebo psychiatrický pacient. Kromě níže uvedeného :v hrnci po pečení zeleniny... tím se myslí hrnec po osmažení 1 cibulky? A co se stalo s tou kořenovou zeleninou-ta se přikusuje k vaření? A ty dávky koření - na 6,5 kg masa 1 bobkový list? Ještě že se zapomněl podepsat...
P82e48t73r 46Š81r76a18i93e35r
6,5 kg hovězího masa není někde chyba??
F63r65a51n36t46i93š85e35k 72D23o48u56š79e80k
1 mrkev a malá cibule jsou k 6,5 kg hovězího masa tak akorát