Diskuse k článku: BYZNYS ŽIJE: Ukoulet chleba žádný stroj nedokáže, říká pekař. Řetězcům se vyhýbá

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 4
  • Poslední: 10.4.2016 21:41
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
M. Jindra 10.4.2016 21:41

Tak bych uvítal, pokud by pekl bezlepkový chléb z pohankové , ovesné a kukuřičné mouky, myslím tím pěkně kváskem vykynutý a nikoliv to co jako předražený, bezlepkový chléb vyrábí nějací "jako" pekaři, kteří to neumí a za bezlepkový chléb vydávají opečené padlé těsto nevalné chuti.

M. Kovacsiková 9.4.2016 19:25

Zajímalo by mě jestli také dává do chleba- bramborovou kaši, kukuřičnou mouku, zahušťovadlo guma guar- to je na sáčku Chleb Rusti tmavý. A ještě spousta jiných přidaných věcí.

P. Balcar 9.4.2016 20:51

Tvrdí, že éčka nedává.

http://www.pekarnamikula.cz/pekarna/item/86-chleby.html

M. Červeňák 9.4.2016 17:25

To už věděl i jistý Vaněk. Není ukoulet jako ukoulet, ale pořádně ukoulet pivní sud není žádná legrace a uměl to jenom on...

Premium

Havel byl z jiného těsta, vzpomíná v rozhovoru exprezident Klaus

Václav Klaus starší | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Jeden z hlavních aktérů polistopadového vývoje Václav Klaus starší hovořil pro LN o nepochopení kuponové privatizace i...

Premium

Deset dní a Slavia mohla zmizet. Miliardář Šimáně exkluzivně vypráví

Miliardář Jiří Šimáně | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Jiří Šimáně, jeden z nejbohatších Čechů, koupil před pěti lety zadluženou Slavii. Klub nad propastí. Ta stejná Slavia,...

Premium

Sex je snadno dostupný, ale nevěra ještě není důvod k rozchodu

Psychoterapeut Jan Vojtko | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Tolerance je podle něj jen povýšenecký postoj k druhému a vytváří korupční prostředí, proto do partnerských ani jiných...