náhledy
Největší výběr je na podzim, protože v říjnu začínají výlovy rybníků a sezona trvá prakticky až do února. Běžně přes rok míváme pstruha, sivena, pstruha lososového, kapra a jesetera. Pak se se sezonou přidává i štika, candát, sumec, lín a amur
Autor: Lenka Požárová
Na sváteční stůl kapr nebo jiná sladkovodní ryba odedávna patří.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Kapři vylovení z rybníka Apollo u Lednice na Břeclavsku. Tržních ryb bude dostatek, ale mohou být menší kvůli chladnému jaru a z toho vyplývajícím nižším přírůstkům.
Autor: ČTK
Se zelím. Kapří hranolky dobře doprovodí klasický bramborový salát, ale třeba taky ten ze zelí a trochy kopru
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Rybář ukazuje kapra při výlovu rybníka Apollo 9. října 2019 u Lednice na Břeclavsku.
Autor: ČTK
Otevřený prodej ryb pro veřejnost má rybářství pět dní v týdnu a v nabídce bývá až kolem dvanácti druhů ryb.
Autor: Lenka Požárová
Pečený kapr se žampiony a lískovými ořechy
Autor: Zdravé stravování