Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Za falšování buřtů se chodilo sedět na šest dní, říká gurmet Vaněk

S gastronomickým buditelem (a někdejším fotografem LN) Romanem Vaňkem o tom, jak nám zničili buřt, a o šmakuládách, které vyrábějí Češi pro Čechy
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

M. Písecký

16. 11. 2012 12:03
Člověk nemusí mít VŠ,

aby se zamyslel, proč ty konzervy jsou maximálně 2x dražší, než za bolševika, a všechny ostatní ceny a platy 10x vyšší. Vyšlechtil snad někdo prase, které není třeba krmit, nebo na jatkách a v konzervárnách pracují lidé zadarmo a majitelé ještě dotují provoz? Na to stačí 6 tříd základní školy.

Komu chybí kvalitní masové konzervy, může si je vyrobit doma sám, pokud je po nich skutečně taková poptávka, může je zkusit i prodávat sousedům, se kterými si notuje, jak dnes všechno stojí za h.... Můj odhad je takový, že po oznámení požadované ceny bude označen za zloděje a soused bude dál kupovat ty dvacetiprocentní.

0 0
možnosti
LV

L. Vaněk

16. 11. 2012 11:56
Vítejte v gastronomické obci.

Já mám nejraěji  -  leninovy medajlóny na šampalu a cikánské žebírko, které si vyříznu sám ...

0 0
možnosti
VG

V. Grycz

16. 11. 2012 9:59
Bolševická vepřovka

to bylo něco. Chalupáři a trampové by mohli vykládat. Dnes totální hnus.

0 0
možnosti
FD

F. Doušek

16. 11. 2012 10:11
Re: Bolševická vepřovka

Dnes nejhnusnější konzervy jsou z Hamé. Komu to patří?

0 0
možnosti