Diskuze
Za falšování buřtů se chodilo sedět na šest dní, říká gurmet Vaněk
Děkujeme za pochopení.
M. Písecký
Člověk nemusí mít VŠ,
aby se zamyslel, proč ty konzervy jsou maximálně 2x dražší, než za bolševika, a všechny ostatní ceny a platy 10x vyšší. Vyšlechtil snad někdo prase, které není třeba krmit, nebo na jatkách a v konzervárnách pracují lidé zadarmo a majitelé ještě dotují provoz? Na to stačí 6 tříd základní školy.
Komu chybí kvalitní masové konzervy, může si je vyrobit doma sám, pokud je po nich skutečně taková poptávka, může je zkusit i prodávat sousedům, se kterými si notuje, jak dnes všechno stojí za h.... Můj odhad je takový, že po oznámení požadované ceny bude označen za zloděje a soused bude dál kupovat ty dvacetiprocentní.
L. Vaněk
Vítejte v gastronomické obci.
Já mám nejraěji - leninovy medajlóny na šampalu a cikánské žebírko, které si vyříznu sám ...
V. Grycz
Bolševická vepřovka
to bylo něco. Chalupáři a trampové by mohli vykládat. Dnes totální hnus.
F. Doušek
Re: Bolševická vepřovka
Dnes nejhnusnější konzervy jsou z Hamé. Komu to patří?