Úterý 18. května 2021svátek má Nataša 7 °C dešťové přeháňky Předplatné LN

Diskuse k článku

‚Uberizace gastronomie.‘ Pražské restaurace si vypomáhají číšníky a kuchaři jen na pár dnů

Pražské podniky začaly řešit nedostatek zaměstnanců v gastronomii způsobem, který by se dal označit za „uberizaci“. Podobně jako taxislužba Uber funguje aplikace Grason, která akorát kromě řidiče a zákazníka propojí číšníka či kuchaře s restaurací. Ty díky službě zaměstnají uchazeče o práci i na pár dnů v měsíci a „zalepí“ tak nepokryté směny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Urman 23.2.2019 18:50

V gastronomii pracují stejně převážně tupci.


Zapomenutý Čech třikrát přelstil gestapo. Francouzi mu dali válečný kříž

Vratislav Štůla po druhé světové válce nastoupil do služeb OSN. Dvacet let... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Za války byl jedním z nejaktivnějších členů československého odboje ve Francii. Převáděl lidi přes hranici, z ilegality...

Nejsme Slované ani Germáni. Češi mají unikátní mix genetických profilů

Mnohé dávné pohanské zvyklosti přežívají dodnes, byť mají spíš kouzlo zábavného... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Čemu vlastně Slované věřili? Byli skutečně beránci? Či si libovali v krvavých rituálech a bojích jako Germáni? Čeho se...

Tisknu se k zemi. A rakety se blíží! Reportérka pod sprchou raket Hamasu

Izraelský protiraketový systém Iron Dome ničí rakety odpálené z Gazy. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Ležím na trávníku, příjemně teplý večer. Byla by to pohoda, ale je to peklo, místo hvězd totiž počítám na nebi zásahy...