Diskuze
Uzavření hospod straší pivovary. Každý týden ‚pod zámkem‘ přicházejí o čtvrt miliardy korun
Žádné tři týdny hospodské karantény. Gastronomii a její dodavatele čeká kvůli stále horší pandemické situaci v Česku mnohem delší období půstu. Pivovary neoficiálně naznačují, že počítají s uzavírkou hospod až do konce roku. A naplno už rozjely nouzové projekty, které by aspoň zčásti eliminovaly ekonomické ztráty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JK
J41a34r83o89s83l28a33v 23K58o49u66t75s92k50ý
4. 11. 2020 9:53
Velké pivovary to přežijí i díky vývozu,malé padnou. Ty jejich „splašky“se stejně nedají pít.
0
0
možnosti
M22i60r41o33s50l26a70v 83V33l77a48s86á67k
4. 11. 2020 7:21
To, že se méně chlastá, je jistě dobrá zpráva pro naši společnost i zdraví. Jen aby to vydrželo.
0
0
možnosti
M92i29l76a15n 13N86e58s24p95o22r
4. 11. 2020 8:41
A co byste treba rad omezil - zakazal?
Ja na prvnim miste lidi co se montuji do privatnich zivotu.
0
0
možnosti
Vycisteni nekvalitnich hospod je nutne a potrebne.
0
0
možnosti
JK