Diskuze
Covidové ztráty gastro oboru: Pravděpodobně více než dva tisíce podniků
Koronakrizi a nucené 250denní uzavření nepřežilo od pěti do deseti procent ze 40 tisíc všech stravovacích podniků v posledním předcovidovém létě 2019. Je to výrazně méně než 30procentní propad, kterým někteří lidé z branže za pandemie strašili. Většina podniků, které mohly, v současnosti otevřela. Panují ideální podmínky pro restart.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P59e27t24e59r 45M20l85i60c47h
1. 7. 2021 9:35
Nejspis odpadli ti, co se neumeli zaridit jinak nebo nove vznikle podniky, ktere by neutahli hypoteku. Spis lituji propustene zamestnance nez ztracene podniky. Ze nasli praci jinde? Hold, sef to nemel vychytane a udrzoval podnik nejspis spatne uz pred covidem.
0
0
možnosti