Diskuze
Co vše je možné ve francouzské restauraci
Až do onoho dne, kdy jsme navštívily La Boucherie and Bistrot M, jsme problémy s obsluhou přičítaly ještě post-socialistickému dědictví.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P
Pixycz
15. 8. 2013 22:46
Jsou brokolice a mrkev nebezpečnou tukovou bombou?
Nic proti kritice nevhodného chování personálu. Ale zcela tady nechápu jednu věc.Konfitovaná kachna je kachna pomalu vařená v sádle. Sarlatské brambory ("sarladaise") jsou brambory smažené či pečené v kachním sádle, zde údajně ještě s houbami a slaninou. Může mi někdo vysvětlit, proč autorky považují konfitované kachní stehno s těmito bramborami sarladaise za vyhovující, zatímco totéž konfitované kachní stehno s brambory usmaženými jiným způsobem a doplněné vařenou zeleninou se rázem stává "tukovou bombou"? Nejvýraznější rozdíl je zde právě ta vařená brokolice a mrkev, která podle autorek z výsledku "tukovou bombu" patrně dělá.
0
0
možnosti