Sobota 3. prosince 2022, svátek má Svatoslav
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lidovky.cz

Diskuse k článku

Co vše je možné ve francouzské restauraci

Až do onoho dne, kdy jsme navštívily La Boucherie and Bistrot M, jsme problémy s obsluhou přičítaly ještě post-socialistickému dědictví.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

Janh

Já mám osobně s českou
Já mám osobně s českou gastronomií velký problém. Bohužel pro mne jsem žil 8 let "na západě" a rád cestuji.Zhusta, když máme s kolegy nejakou "sešlost", nejsem schopen v zařízeních, které vskutku nejsou sociální něco požít, o chování personálu ani nemluvím. Vyřešil jsem to po svém: v ČR už nikam nechodím, nehodlám za své peníze hrát  hru "objev kvalitní podnik".Teď jsem byl 14 dní v Itálii, projížděl jsem jí autem, maximální pobyt na jednom místě 2 dny - a užíval i tamní gastronomie.Úmyslně jsem se vyhýbal turistickým zařízením, hledal podniky, kam chodí místní.Úroveň jídla, ale i obsluhy fantastická. Ochota, profesionalita, komunikativnost. Jídlo - božská mana.Pravda, nelze vlézt do každého podniku, ale za ta léta jsem šlápnul vedle jednou. U nás je to spíš opačně.
0/0
19.8.2013 17:44