Diskuze
Video: Výběr a úprava manga
Děkujeme za pochopení.
Milada
ocenění
Dík za skvělé vaření. Jsem už starší kuchařka a hledám zdravé způsoby vaření pro vnoučata. Vždy se od vás něco nového inspirativního dovím. Navíc působíte velmi pozitivně.
Alena Jeřábková
Poděkování
Jak jsem stará, tak jsem zvědavá a nejraději mám novinky a to recepty milé novinářky rozhodně jsou pro poučení i starým hospodyním. Díky
Trm
nekdo by mel prazanduli rict, ze to je Lassi a ne Lassie
a podle toho se to taky tak vyslovuje. Ehm, ten trik s ,,jezkem'' umel i Hercule Poirot, nic noveho. [:-©][:-©][:-©][:-©][:-©][:-©][:-©][:-©][:-©][:-©][:-©][:-©][:-©][:-©][:-©][:-©][:-©][:-©]
Vladimír Dočekal
zklamání
Tak jsem se domníval, že pod heslem "Zpátky domů" se objeví zajímavé recepty z tradiční kuchyně, tradiční suroviny, tradiční chutě ....., ale jak je vidět skutek utek, hlavně, že dostanu dobře zaplaceno.
Martin
Re: zklamání
Pokud nevíte jak se dělá guláš a knedlíky, tak se podívejte na net jinam. Tohle je naopak zajímavý.
Pavel
Jak na mango
Já jsem se naučil oddělit dižinu od pecky tak, jak to předváděl Hercule Poirot v jedné detektivce - nožem naříznout dužinu k pecce, do zářezu vrazit lžíci a tou pecku oddělit. Jde to perfektně. A jak odstranit slupku? Normálně, škrabkou na brambory.
Trm
Re: Jak na mango
A kruci, ... uz na to nekdo prisel, ehm., ... Tak jeste bonus: je to v jednom z tech diku, kde je misto Meduny Kostka. :-)
Petr
Celé
mi to připomíná kuchařskou show Rachel Allen která běží na Irské TV již několik let. Děvčata si jsou dokonce i podobná a stejně ustrojená. Ale to mango zkusím.
Jiri
Re: Celé
Nedivim se. Mnoho ceskych televiznich programu (i televiznich a neteleviznich filmu) kopiruje cizi vzory.