Diskuze
Výborná kuchyně ve snobské restauraci
Děkujeme za pochopení.
Horst
Štěstí
Články jako tento mě vždy inspirují k radostnému pohledu z okna na pasoucí se krávy, nalití si čerstvého mléka do krajáče, zakousnutí domácího chleba a večer 2 km procházku do jediné hosdpody v obci, kde si dám s kamarády, venkovskými balíky jako já, pár piv a utopence. Díky za ně, pište více.
Rico
Re: Štěstí, že znárodnění podobných restaurací povede
k odstranění hladu v Africe!
Máte rád VKZ?
marek
Nakopal
bych jim zadní partie a šel na gulášek se šesti, kdyby měli tu drzost se takhle i jen stínem chovat. Ale pro snoby dobrý, oni jsou takoví zvláštní :-))
Rico
Re: Nakopal byl taky dobrý kuchař, Zdeněk.
Každý se holt nechová jak na večeři s Lidovými Milicemi.
Máte rád smažák?
novák
nechápu
pro koho a proč vůbec tento článek byl napsán. Bydlím v Salačově Lhotě a výkřikem na našem talíři jsou jednou za týden řízky a nikdo mě při vstupu do kuchyně nekontroluje přezíravým pohledem zda jsem nebo nejsem hoden vstupu do prázdné restaurace. Předpokládám, že si konzumaci autorka platila ze svého a ne z peněz LN. Jinak bych k vám poslal prezidenta Dohnala.
Rico
Re: nechápu složitost tempury v řízku!
Vy ale máte určitě rád k řízku hranolky se suši, že?