Diskuze
Americký hit mezi drinky: koktejly z masa a sýrů
Nejdříve uvaříte slaninu, zbavíte ji tuku a nakrájíte ji na kousky. Tento postup zní jako začátek přípravy dobré snídaně, ale ve skutečnosti jde o úvodní část receptu na koktejl Baconcello od barmana Adama Segera. Slaninu totiž zalijete vodkou a necháte vylouhovat 72 hodin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Rico
2. 9. 2009 16:08
LODYHA LODYHA S MÁSLEM A KLIHEM
Nejdřív ostych, pak touha ochutnat: "Alkohol používáme k odmaštění pánve po smažení, tak je jen logické, že tento proces můžeme také obrátit."
Pánví zamastíme alkohol?
A why?
Because Bakon je ochucený chemickou cestou, je jeho chuť dokonce ještě výraznější než u nálevů.
A to without ohledu na svůj původ, neb happiness a career is bez novinek nothing.
0
0
možnosti
jara - vlidny houbar
11. 9. 2009 22:19
Re: LODYHA LODYHA S MÁSLEM A KLIHEM
Rico ty jsi FRAJER...svetaznaly GURMAN..nezpomen si votrit hubu !!
0
0
možnosti
JaS
28. 8. 2009 16:37
Co je slanina bez tuku?
Copak ve špeku je něco jiného než tuk (kromě pár blan)?
0
0
možnosti
\TeX{}nosma\v{z}ka
28. 8. 2009 16:46
Re: Co je slanina bez tuku?
Nevím jak je to v US ale v británii když si dáte bacon and eggs tak ta bacon se blíží víc uzenému masu nebo šunce než slanině.
0
0
možnosti