Diskuze
Nejlepší zelenina z pole rovnou na stůl
Hanka Michopulu dnes představuje Annu Třešňákovou, jednu z prvních vlaštovek, která přináší českou zeleninu do českých domovů. V čem tkví půvab jejího „bedýnkového systému“?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
politik09
27. 9. 2009 12:53
tohle jsou větší problémy
http://wwwsila.cz/cz/s16/c1594-KAUZA-TOSKANA/n2176-Dovolena-v-Toskansku-zavani-podvody.toje" target="_blank" rel="nofollow">http://wwwsila.cz/cz/s16/c1594-KAUZA-TOSKANA/n2176-Dovolena-v-Toskansku-zavani-podvody.toje
0
0
možnosti
Alžběta
23. 9. 2009 21:28
Cenzura v LN
Proč zmizela diskuse k článku Hanka Michopulu s Pohlreichem uprostřed válečné vřavy? Byly v ní negativní ohlasy čtenářů? Zasáhla cenzura?
0
0
možnosti
Pejsátko
22. 9. 2009 14:20
Rajčata by od hlíny být neměla
Stačí keříček přivázat k tyčce.
0
0
možnosti