Diskuze
Největší mezi malými pivovary. Jaký je recept na úspěch?
Děkujeme za pochopení.
S. REHULKA
jihočeské pivo....
Kdo nepil protivínský PLATAN , neví, co je to dobré pivo !
J. Tínek
Mně chutná postřižínská točená 10°
Kdyby bylo víc prodejních míst na ty regionální piva, bylo by lépe.Radši připlatit na české, než pít ty univerzální světové značky...
J. Kejkrt
ušetření 10% chmele ...
v půllitru je chmele za gramy,
gram chmele stojí maximálně dvacet halířů.
Ušetřit 10% za cenu uvedenou v článku .. no to je pěkná blbost. Halíře sice dělají talíře, ale srovnáním výdajů za reklamu a výdajů na chmel docházím svým selským rozumem k názoru,
že správně uvařené, dostatečně nachmelené (českým chmelem - to taky dnes NENÍ samozřejmost) pivo nepotřebuje denodenně desítky reklamních šotů. Tím chci doložit, že kvality by se mohla dělat za stejnou cenu na úkor přiblblé reklamy na kozí chcanky.
M. Komárek
Svijanský kníže!
Nejlepší pivo dle mého názoru. Opravdu vynikající. Nejhorší pivo v ČR představuje jednoznačně desítka Gambrinus. Velmi pochybuju, že by o něm ještě dnes napsal píseň Vladimír Mišík ...
J. Kejkrt
Re: Svijanský kníže!
To je věc názoru, nic extra to samozřejmě není ale mě to tedy přijde lepší, než krušovická desítka a taky než 10°staropramen. A to nehodnotím pokusy jako např. Holba. To jsem ani nedopil. Přesto uznám, že to někomu může chutnat. Tak ať si to pije.
Jinak když můžu, tak Urquel.
F. Doušek
Re: Koňské chcanky . . ..
milej pane, nesmíte je pít hned po nachytání do džbánku, ale nechte si je vychladit.
F. Doušek
jdu si otevřít Letní řezaný Skalák.
Pro neznalé - patří pod Svijany.