Diskuze
Pstruh, candát či siven. 3 recepty od šéfkuchařů
Češi v konzumaci ryb za světem trochu zaostávají. Ryby jedí jen v období vánočních svátků. A to je velká škoda. Pro letní dny jsou rybí pokrmy ideální. Ochutnat je můžete v rámci festivalu Ryba z Čech, který právě odstartoval. Tady jsou tři recepty, které šéfkuchaři v rámci gastronomické přehlídky připraví.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JK
J. Kraus
19. 7. 2012 9:08
Recepty
Téměř denně nové recepty, starší pak v archivu receptů.
http://grandemi.webgarden.cz/" target="_blank" rel="nofollow">http://grandemi.webgarden.cz/
0
0
možnosti
ZK
Z. Kulhánková
17. 7. 2012 8:56
Nač rybu pracně zbavovat šupin,
když kůži ve finále stejně odstraňujete?
0
0
možnosti