Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nejlepší moravskoslezský recept: kančí pečeně

Nejlepší moravskoslezský recept vyhrála kančí pečeně paní nadlesní. Do soutěže Jak šmakuje Moravskoslezsko ho zaslala Helena Žilová. Recept na tento pokrm se stane součástí druhého dílu krajové kuchařky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

J. Orlík

15. 8. 2012 11:17
Moc vábně to, od pohledu, nevypadá.

Škraloup na omáčce a hlavně ty knedlíky! Ty knedlíky! Kdyby mi je naservírovala manželka, podal by okamžitě žádost o rozvod. Toto jsou houskové knedlíky? To jsou moukové knedlíky. Knedlík je věc, která dokáže zkazit i to nejlepší jídlo. Ale jinak vypadá recept kvalitně a vzhledem k tomu, že mám, zrovna 14 dnů v mražáku celého 36 kilového divočáka, tedy maso z něj, tedy nějakých 20 kilo, spěchám do sklepa, abych vytáhl právě ten ořech kýty a rodině, tuto dobrotu, ZKUSIL připravit k pátečnímu obědu. Jen ten knedlík si koupím a to tzv.dolnobenešovský, ve kterém se to houskou jen hemží.

0 0
možnosti