Diskuze
Můj syn už snad bude žít v gastroráji, říká kuchař z Kluků v akci
Největší problém české gastronomie je podle šéfkuchaře Ondřeje Slaniny čtyřicet let komunismu a amatérismus. "Bude to u nás ještě alespoň dvacet let trvat, abychom se dostali na nějaký standard západní Evropy," tvrdí kuchař známý z pořadu Kluci v akci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JM
J. Mikšík
16. 8. 2012 16:27
Gastromie za KSČ.
Pane Slanino, Československá gastronomie za komunistů patřila na Světových výstavách ke špičce ve světě. Já jsen měl možnost spolupracovat v rámci Interhotelu a panem Bělovským, který se zúčastnil spolu s dalšími kuchaři na těchto výstavách v Bruselu, Montrealu a Tokiu. Současní odborníci nerozlišují mezi kuchařem v hospodě a hotelu a to byl a je obrovský rozdíl!
0
0
možnosti
MB
M. Burian
16. 8. 2012 18:48
Re: Gastromie za KSČ.
Na světových výstavách možná, to jsem neměl možnost posoudit, protože jsem nesměl za hranice, ale v rámci republiky to byl všeobecný děs. A na rozdíl od současnosti nebyla možmost volby.
0
0
možnosti
JS
J. Stejskal
17. 8. 2012 0:53
Re: Gastromie za KSČ.
Ano, byl to děs. Světové výstavy jsou nezajímavé. Tam byli spíš překvapeni, že se u nás vůbec vaří. Čímž nechci říci, že tam nebylo jídlo dobré.
0
0
možnosti