Diskuze
Zkuste si udělat francouzský dvojitý vývar, radí Roman Paulus
Francouzský výraz pro dvojitý vývar – consommé – zní trochu jako z eskamotérské příručky. Není to nic složitého, i když pár triků se vám při jeho přípravě hodit bude.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
25. 3. 2013 21:36
Consommé
Za šálku, do nej zeleninové frikasé - ano aj celler, ale úplne svetlý- a volské oko z prepelčieho vajíčka. Podávané s mladým suchým Rulandským šedým, až sa z neho práši.
0
0
možnosti
26. 3. 2013 1:24
Re: Consommé
Souhlas, ale místo toho rulandského bych zvolila suché sherry, fino nebo manzanilla.
0
0
možnosti
M. Zhoubný
25. 3. 2013 19:54
Ve vaření jsem jako doma a Pohlreicha nesnáším.
Prosil bych pana Pauluse o recepis na consommé de tortues.
0
0
možnosti