Diskuze
Barvy chutě i soli. Zkuste salát ze slanečků, radí Roman Paulus
Sůl známe jako základní dochucovadlo i nejstarší konzervant. Má však ještě jednu skvělou vlastnost: zvýrazňuje chuť, proto se špetka přidává i do sladkostí. Ale není sůl jako sůl. Kromě bílé kamenné můžete solit třeba černou havajskou či růžovou solí z himálajských vrcholků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
TV
T. Veselý
10. 2. 2014 23:35
co je to slaneček ???
- naposledy jsem o slanečcích četl v Haškovi...
0
0
možnosti
ZK
10. 2. 2014 18:34
Co je to za nesmysly?
Proč by se do mořské soli přidával jód? A větší krystaly se rozpouštějí rychleji než malé?
Proboha, mluvte o knedlících, těm snad rozumíte.
0
0
možnosti
VK
10. 2. 2014 13:08
Kde koupím slanečky?
Kde koupím slanečky, vždyť je nikde namají?! To je samý losos nebo chobotnice, ale obyčejného slanečka (sledě) nekoupíš!
0
0
možnosti