Diskuze
Slavné filmové recepty: Burgundské hovězí ragú podle Julie Child
Snímek Julie a Julia patří mezi nejoblíbenější filmy o jídle. Třicetiletá sekretářka Julie Powell se rozhodne, že během jednoho roku uvaří všech 524 receptů z klasické kuchařky Mastering The Art Of Frech Cooking, kterou v roce 1961 napsala Julia Child. Připravte si podle originálního receptu burgundské hovězí ragú (Boeuf Bourguignon).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
22. 10. 2014 23:08
Je v tom skoro litr tekutin.
Jakou chut doda ve vine a vyvaru pouhopouha lzice protlaku ? To nebude vubec znat. Rad bych vedel, co by k tomu dodala pani Kulhankova, ta zde uz velice dlouho nebyla. Doufam, ze je v poradku.
0
0
možnosti