Diskuze
VANĚK: Chcete otevřít restauraci? Budete za špindíry a bez dovolené
Neustále se setkávám s fenoménem otevírání restaurací lidmi, kteří jdou do tohoto neuvěřitelně náročného a tvrdého byznysu beze studu a především beze strachu a s pocitem, že to budou dělat rozhodně mnohem lépe než všichni ostatní „troubové“ v okolí. Mnohem kvalitněji, zdravěji, v čistším prostředí nežli konkurence, která ani za mák neví, co a jak nám náročným hostům servírovat, natož jak se k nám chovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PH
25. 3. 2015 7:55
Perfektní! Od Sametu mně udivuje, že restaurace privatizovali, skupovali, zřizovali naprostí nýmandi bez vzdělání v oboru. Přesto tento stav trvá už čtvrt století a úpadek u nás je viditelný dnes a denně. Ovšem není to jen u restaurací a hotelů. Drobné potravinové provozovny jsou na tom podbně.
0
0
možnosti
ST
S40t43a31n72i87s18l90a61v 46T79o17m94á52š
25. 3. 2015 13:42
Vždyt privatizace pohostinství byla příležitost pro socialistické číšníky,kteří všechny tresty za krádeže, podvody a vexlování mohli vydávat za protikomunistický odboj.
0
0
možnosti