Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Hosté platí za umělecké dílo na talíři, říká šéfkuchař

Vařil v Hongkongu, Singapuru či New Yorku. Nedá dopustit na českou kuchyni, i když nejraději má asijskou a připravoval menu pro amerického prezidenta Baracka Obamu. „Hosté si musí uvědomit, že platí za zážitek a pokrm od kuchaře, který na něj použije kvalitní suroviny a vytvoří umělecké dílo na talíři. Takových hostů Čechů, ale máme pořád málo, říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz šéfkuchař restaurace Art Nouveau Jan Horký.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K. Novák 181

22. 8. 2015 8:48

Umělecké dílo na talíři je dobrá svíčková nebo vepřo-knedlo-zelo.

0 0
možnosti