Diskuze
Pivo a ústřice? To je výzva, ale možné je všechno, říká šéfkuchař Nosek
Má rád mořské plody, ústřice i ryby. I tak ho mrzí, že v Česku je stále méně restaurací, které vaří česká jídla. „Často se setkávám s tím, že místo toho, aby lidé zašli do restaurace a užili si pěkný večer, raději si koupí nový telefon. V zahraničí to funguje úplně jinak, například ve Francii, Itálii a ve Španělsku se lidé rádi druží a neupřednostňují materiální věci před setkáním s přáteli a společným sdílením gurmánských zážitků,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz šéfkuchař restaurace Zdenek's Oyster Bar Jiří Nosek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
KZ
K. Zanaskova
13. 4. 2016 22:19
no tak my s kamaradama pro zmenu jdeme na dobre tocene... kazda kultura ma svoje a stale srovnavani je o nicem.
0
0
možnosti