Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Máslová dýně, červený pepř a granátové jablko - ideální souznění v polévce

Dýňových polévek není nikdy dost. A nejsou jen výsadou podzimního období. Královnou mezi dýněmi s úžasně sladkou chutí je dýně máslová, která je na pultech díky dovozu z teplejších krajin celoročně. Zkombinujete-li její chuť s červeným pepřem, zrníčky granátového jablka a čerstvými lístky koriandru či svaté bazalky, budete překvapeni luxusní chutí a i tím jak krásně vypadá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

3. 4. 2016 11:27

Tak teď souhlasím, polévku z dýně máslové jsme se také naučili dělat, a je výborná, jen ji trochu kombinujeme s bylinkami z naší zahrádky. No, ale také klasická a dobře udělaná polévka květáková je taky výborná, nebo česká zelňačka, různé zeleninové vývary a další typy klasických českých zeleninových polévek také nemají chybu, problémem je, že je lidé už ani neznají.

0 0
možnosti