Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Frgály, voňavé bylinky a věhlasná kyselica. Co ochutnat v Beskydech?

Palčivé, neúprosné, divoké... I tak popisují znalci naše nejvýchodnější hory - Beskydy. Jejich příroda je ale obdobně přímočaře krásná, podmanivá a hlavně místy ještě panenská. Všechny tyto vlastnosti se promítají do místní gastronomie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

27. 7. 2016 9:30

Jen málokterá restaurace stojí za návštěvu. Tak to je v Praze i kdekoliv jinde. A protože Beskydy dobře neznám, prosím o tip, kde se dobře vaří a kde třeba poctivou kyselicu vždy dostanu...

0 0
možnosti