Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Pro opravdové labužníky. Tvarohový dort s ostružinami bez mouky

Na tvaroh jsou Češi náležitě pyšní. Dokazují to i tuny tvarohu, které každoročně zkonzumují. Ihned za polotvrdým sýrem je tvaroh nejprodávanějším mléčným výrobkem u nás. Tvaroh je pevně zakotven v české kuchyni a málokdo by si dokázal představit třeba české koláče bez tvarohu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M. Vavřincová

2. 10. 2016 9:34

Tak pokud chcete bezlepkový koláč, musíte použít i bezlepkový puding. V běžném vanilkovém pudingu je lepek obsažen.

0 0
možnosti

D. Heřtová

3. 10. 2016 21:31

Paní Vavřincová, děkuji za podnětnou poznámku! Máte samozřejmě pravdu. A děkuji, že čtete články z rubriky Dobrá chuť od Taste Journey

0 0
možnosti

F. Jetel

1. 10. 2016 12:40

Dort bez mouky je jako zabíjačka bez prasete.

0 0
možnosti

1. 10. 2016 9:08

Je to všechno krásné s tím tvarohem jen by to měl býti tvaroh kvalitní a chutný ne jako dnes některé ředěné tvarohy a ještě by měl býti levnější.Dříve jídlo chudých dneska kvalitnější tvaroh dražší než maso.A co se týče tvrdého tvarohu někdy rádoby tvrdého tak tam je to ještě s kvlitou horší a je podstatně dražší tak jak jsou drahé i když zdravé ol.tvarůžky.Tady je jasně vidět co kupujeme třeba za některé lacinější sýry hlavně taveňáky s pár procenty skutečného sýru a i klasické tam je to ale dle doby zrání i když některé taveňáky jsou dražší než sýry klasické, když to co je opravdu z tvarohua jen mléka je drahé jako prase.A jinak tvaroh miluji ale ne každý.U taveňáků asi platíme obaly jinak je ta cena nepochopitelná k tomu jaké mají někdy složení.

0 0
možnosti