Diskuze
Boj proti plýtvání. Křivá zelenina míří do luxusních restaurací
Dýně rozmanitých tvarů, šišaté brambory a mrkve, které nejsou zrovna rovné. Na zeleninu, která se nikdy nedostane na pulty supermarketů, dlouhodobě upozorňuje iniciativa Zachraň jídlo, jejímž posledním počinem je snaha, aby se z „křivé zeleniny“ vařilo i v luxusních restauracích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JN
J. Nový
30. 9. 2016 12:25
A opravdu je plýtvání obnovitelnými zdroji něco tak špatného? Když mám jabloň a na ní vyrostou jablka, které neočesám a prostě je nechám popadat a shnít, tak je to opravdu něco škodlivého, špatného, proti čemu je nutné "bojovat"?
0
0
možnosti