Diskuze
Jak na pstruha s citronovou omáčkou, poradí šéfkuchař
Jak si doma připravit chutného pstruha? Především musíte mít dobrý recept. Zkuste rybu s citronovou omáčkou. Jak na to? Poradí vám šéfkuchař David kalina z restaurace Mincovna.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
FK
26. 10. 2016 17:19
Bože můj kečup. Hrůza a hranolky taky hrůza. Ale když to někomu chutná. Já myslím, že klasika je nejlepší. Pstruh na másle s dobrým brambůrkem, takové jako sklízeli na Vysočině a na rybičku petrželku, nic víc. Jednoduché chutě. Důležité, aby vše bylo čerstvé a pstruh čerstvě vylovený ze pstruhové vody, středně veliký. Jo a dobré bílé vínko, hodně suché. Tak takhle to mám rád já.
0
0
možnosti
JT
26. 10. 2016 9:53
Zbytecne pracny, staci pokapat olejem, okorenit a strcit do trouby. kdyz uz je skoro hotovy, vycpat maslem a jeste ho na par minut dat do trouby. Jako priloha hranolky a kecup. Udela to uplne stejnou paradu a hosti to oceni uplne stejne, nez nejake komplikovane recepty.
0
0
možnosti