Diskuze
PUNČOCHÁŘ: Stravování personálu v restauracích? Kaviár to rozhodně není
Nedávno jsme na facebook naší restaurace dali fotku oběda, který byl určený pro náš personál. Byl to obalovaný hermelín připravený na smažení. Jídlo, které si čas od času dá snad každý z nás. Musím říct, že reakce mě trochu překvapila.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
MW
JN
J. Novák 567
25. 1. 2017 5:33
Samozřejmě považuji názory pana Punčocháře za velice rozumné. Jen prosťáčkové si mohou myslet, že kuchaři baští to nejlepší, co mají na jídelníčku pro své hosty. Mám kamaráda, který vaří v jednom podniku v centru Prahy. A ten, ač celé dny pracuje s masem a vybranými lahůdkami, v práci nejí nic jiného, než česnečku, kterou si sám připraví.
0
0
možnosti
MS
24. 1. 2017 9:16
To neokecáte. Tu fotku dali FB jistě proto, že všichni zaměstnanci ten smažený hermelín milují. Aspoň, že je dobře platíte, když už na jejich stravování škudlíte...
0
0
možnosti
VH
24. 1. 2017 7:01
Při pohledu na postavu pana šefkuchaře jsem si nic jiného, než jak ve skutečnosti jí, ani nepředstavoval :-)
0
0
možnosti