Diskuze
Mráz a zimní beznaděj zboříte horkou zelňačkou. Prověřeno
Polévka z kysaného zelí neboli lidově zelňačka, je pravým potěšením pro vaše tělo i duši a klasikou české kuchyně. Nevím, zda jsme si dříve uvědomovali, že jde chutnou a výživnou polévku zároveň, která právě teď v zimním počasí přijde vhod. A pokud si ještě před vařením dáte dávku syrového kysaného zelí, tedy cosi, co je ikonou Střední Evropy, prospějete svému tělu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
ZI
Z. Iva
15. 2. 2017 15:35
Vážená redakce, potažmo autorko, předcházení nějaké nemoci se nazývá PROFYLAXE. https://cs.wikipedia.org/wiki/Profylaxe
0
0
možnosti
DH
D. Heřtová
21. 2. 2017 12:57
Milá Ivo, děkuji za upozornění, to je neoddiskutovatelné ... Ano opravíme. Děkuji, že nás čtete. Dagmar Heřtová, http://www.tastejourney.cz
0
0
možnosti
VP
V. Getz
11. 2. 2017 14:03
Zelńačka výborná věc,ale překvapivě časteji vidím v nabídce boršč.
0
0
možnosti
VP
V. Getz
11. 2. 2017 14:38
v restauracích. Jinak dva kelimky smetany je nechutně moc,vůbec te ntrend u nás do všeho narvat smetanu a co nejvíc se mi nelíbí.
0
0
možnosti
VHK
V. Kotas
11. 2. 2017 11:08
My to víme, ale co nabídnete těm, pro které je taková zelňačka kalorickou bombou ?
0
0
možnosti