Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Dršťky na uzené paprice či ledvinky. Pohlreichovo bistro láká na rakousko-uherskou kuchyni

Letitý úspěch pražského Café Imperial, zaměřeného na českou kuchyni, přivedl Zdeňka Pohlreicha k otevření dalšího podniku, který záběr rozšiřuje na kulinární tradici celé střední Evropy. Bistro Next Door, jež najdete přes ulici od Imperialu, nabízí třeba dršťky na uzené paprice nebo foie gras s knedlíky a vejci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P. Bárta 150

14. 4. 2017 22:11

Pohreich zaslouzi statni vyznamenani, nebot on otevrel problematiku kvality ceskeho restauraterstvi, ukoncil dobu, kdy kdektery " umelec" ala Novotny urcoval, co je kvalita v gastronomii a tu ted rozvijeji v mediich skutecni kuchari. Pisu to z Italie a kvalite ceskych surovin se musim akorat usmívat, te je všenarodni omyl

0 0
možnosti
JN

J. Novotný 046

15. 4. 2017 6:39

Jetli s prominutím "žerete" dršťky, ledvinky a foie gras s knedlíky a za svůj idol v gastronomii považujete Pohlreicha se slovníkem dlaždiče, je mi vás upřímně líto. Tím spíš, jestli píšete z Itálie. Tipuju, že by to by tam nejedl ani pes. Já žil dlouhá léta ve Francii a fois gras s knedlíkem je neuvěřitelná ostuda.

0 0
možnosti
LP

20. 4. 2017 12:33

,francouzskou kuchyn znám jen z popelnice a dlouho jsem považoval šnecí paštiku za mazadlo na boty a žabí stehýnka jsem dál ozobat slepicím ty přestaly snášetsk hodnotí m však francouzs ké brambory,ty ale v popelnicích jsou málo, co by jedl můj pes ten sežere vše , i po mně

0 0
možnosti