Diskuze
Riziko nákazy v restauracích je velké, v hotelích o dost menší, naznačil Prymula. Mělo by se to propsat do opatření
Data z celého světa podle bývalého ministra zdravotnictví, epidemiologa Romana Prymuly ukazují, že riziko nákazy ve stravovacích provozech je na sedmém až osmém stupni z devíti, u hotelů je riziko na stejné škále na čtvrtém stupni. Riziko se musí promítat do vládních opatření. S řadou poměrně tvrdých restrikcí se dá počítat zhruba do března, mezi dubnem a červnem nastane fáze postupného rozvolňování.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JF
J29i14ř38í 21F85r69a31n97k60l
14. 1. 2021 17:51
Je zajímavé,že po měsíci co jsou"strašně" nebezpečné restaurace,služby,malé krámky zavřené tak nakaženost neustále stoupá!
0
0
možnosti
M31a28t49y58a95s 84L82e31c53h67v87y
14. 1. 2021 19:33
Pokud mne paměť neklame tak čísla začala stoupat už před otevřením restaurací. Žádné zákazy ani mokré hadry přes ústa prostě nefungují. O Prymulovi je ostatně známo že nenávidí dvě věci - kouření a obyčejné hospody. To budou patrně ta jeho data.
0
0
možnosti