náhledy
Rozjet vlastní gastro podniky je náročné nejen finančně. Kromě investora k sobě potřebujete tým zkušených lidí. „Kdybych mohl něco při začátcích Kro udělat jinak, investoval bych více do back-officu. Myslel jsem si, že to všechno zvládnu sám, ale lepší je úkoly delegovat,“ říká zpětně. Na fotce je s jedním z šéfkuchařů Almy Petrem Židkem.
Autor: Vojtěch Veškrna, Lidovky.cz
Jak vypadá běžný pracovní den Vojtěcha Václavíka? Nikdy není stejný. Jednou začíná v kuchyni v Kro Kitchen, kde se vymýšlejí recepty, například na novou granolu. Někdy mu zase den uběhne na place v jedné z poboček Kro, na mítincích nebo v back-officu.
Autor: Vojtěch Veškrna, Lidovky.cz
Alma, to je restaurace, kavárna, vinný obchod, vinný bar, fermentárna, zrárna masa nebo místo pro vinné degustace. Architektonicky se o místo postaralo studio NEUHĀUSL HUNAL.
Autor: Vojtěch Veškrna, Lidovky.cz
V Almě najdeme i místnost na zrání masa.
Autor: Vojtěch Veškrna, Lidovky.cz
Vojtěch Václavík ve vinném baru restaurace Alma v Praze.
Autor: Vojtěch Veškrna, Lidovky.cz
Vojtěch Václavík v restauraci Alma.
Autor: Vojtěch Veškrna, Lidovky.cz