náhledy
Recept spolumajitele Kro a Almy Vojtěcha Václavíka.
Autor: Archiv Alma, Lidovky.cz
Na pánvi rozpálíme trochu oleje nebo přepuštěného másla a vložíme filet kůží dolů.
Autor: Archiv Alma, Lidovky.cz
Ingredience na recept kuchaře Vojtěcha Václavíka.
Autor: Archiv Alma, Lidovky.cz
Brambory omyjeme a uvaříme doměkka cca 20 minut nebo pečeme v troubě 20 minut při 200 °C. V rendlíku prohodíme s lžící misa, máslem. Až bude vše hotové, servírujeme je posypané pažitkou nebo jinou zelenou bylinkou.
Autor: Archiv Alma, Lidovky.cz
Sůl z ryby vytáhne přebytečnou vodu, maso se krásně zpevní a po upečení se dá servírovat lžící.
Autor: Archiv Alma, Lidovky.cz
Brambory omyjeme a uvaříme doměkka cca 20 minut nebo pečeme v troubě 20 minut při 200 °C. V rendlíku prohodíme s lžící misa, máslem. Až bude vše hotové, servírujeme je posypané pažitkou nebo jinou zelenou bylinkou.
Autor: Archiv Alma, Lidovky.cz
Na rozpálené pánvi zprudka orestujeme zeleninu, stačí asi 2 minuty, zakápneme tamari nebo rybí omáčkou, přidáme čerstvé máslo. Šťáva ze zeleniny, tamari a máslo vytvoří emulzi, která zeleninu krásně obalí a dochutí. Zelenina by měla být hezky křupavá na skus.
Autor: Archiv Alma, Lidovky.cz
Recept spolumajitele Kro a Almy Vojtěcha Václavíka.
Autor: Archiv Alma, Lidovky.cz