náhledy
Nechybí ani 'oblíbený' evergreen.
Autor: Receptury teplých pokrmů, Radek Runštuk
Kuřecí maso s rozinkami a jablky. I takové jídlo se žáci učí.
Autor: Receptury teplých pokrmů, Radek Runštuk
Párky smažené v těstíčku? I takové jídlo se žáci učí.
Autor: Receptury teplých pokrmů, Radek Runštuk
Špagety s kečupem? I takové jídlo se žáci učí.
Autor: Receptury teplých pokrmů, Radek Runštuk
Jak na bramborové knedlíky? Použijeme polotovar, radí kuchařka.
Autor: Receptury teplých pokrmů, Radek Runštuk
Opravdu je krabími prsty myšleno maso z kraba? V Česku jsou známé spíše náhražky z levných mořských ryb.
Autor: Receptury teplých pokrmů, Radek Runštuk
Místo masa lančmít, radí kuchařka pro učně.
Autor: Receptury teplých pokrmů, Radek Runštuk
Kuchařka pro mladé učně s recepty z polotovarů a s glutasolem.
Autor: Reprofoto